ANNA
GENIUSHENE /
pianist

12-15
SEPTEMBRIE
2019
PIATRA NEAMȚ
ROMÂNIA

DUALITY

OPUS:2
PIANO EDITION

• Cinema Mon Amour ( Dacia )
• Cetatea Neamț
• Rubik Hub (Ștrand - Piatra Neamț)

ANNA GENIUSHENE

Anul 2017 s-a dovedit a fi unul foarte prosper pentru Anna Geniushene – a primit trei premii la rând în diferite competiții, cum ar fi Premiul I la Premiul Mauro Paolo Monopoli și Premiul I și Premiul Publicului la Concursul Intercollegial Sheepdrove din Newbury, Marea Britanie. Realizările sale recente includ Premiul III, Premiul Academiei de Juniori și Premiul pentru Muzică de Cameră, obținute în 2017 în cadrul uneuia dintre cele mai vechi competiții de profil din lume: Concursul internațional de pian Feruccio Busoni  din Italia.

După ce a devenit semifinalistă a concursului internațional de pian de laDublin în mai 2018, Anna a obținut Premiul I la Concursul Internațional de Pian de la Orbetello din Italia.

Printre realizările sale anterioare se numără: Premiul al II-lea la Concursul de Muzică Shostakovich (1998),Grand Prix la Concursul Internațional de Pian Blüetner din Kaliningrad (2006), Premiul I la Concursul de MuzicăShedrin (2007), Premiul I la Concursul Internațional de Pian “Musika be siu” din Lituania (2009), Premiul I la Festivalul de Muzică Romantică pentru Tinerii Muzicieni (Moscova, 2010), Premiul II la Competiția de Pian “Citta di Padova” din Italia (2012) și Premiul I la Concursul Internațional de Muzică Maria Yudina din St.Petersburg, Rusia (2015).

Anna este onorată să aibă câteva apariții în enciclopedia “Un Tineret Talentat; Viitorul Rusiei “(2010). În calitate de reprezentant ales al Conservatorului de Stat din Moscova, a participat la Festivalul Internațional de Muzică al Studenților de la Kyoto din Japonia în 2014. În toamna anului 2015, Anna a devenit solistă a Casei de Muzică din St Petersburg, primind invitații de a se alătura mai multor concerte în toată Rusia.

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com