12-15
SEPTEMBRIE
2019
PIATRA NEAMȚ
ROMÂNIA

OPUS:2
PIANO EDITION

DUALITY

• Cinema Mon Amour ( Dacia )
• Cetatea Neamț
• Rubik Hub (Ștrand - Piatra Neamț)

ROMÂNĂENGLISH

IMPLICĂ-TE!

Ne-am propus să ajungem cât mai departe, la un public cât mai mare și mai variat cu concertele și activitățile noastre, să stimulăm creativitatea, să ne implicăm în educație și să  fim alături de publicul nostru tânăr în creșterea și dezvoltarea lui. De aceea, avem nevoie și de sprijinul tău!

Fie că decizi să ne fi ambasador, prieten sau voluntar, suportul tău va asigura succesul proiectelor noastre. Apreciem cu deosebită recunoștință sprijinul vostru și ne-am bucura să avem în echipa noastră cât mai mulți iubitori de muzică cărora să le putem oferi o experiență de neuitat.

FII AMBASADORUL NOSTRU

Ambasadorii sunt un element cheie în echipa Neamț Music Festival. Ei reprezintă valorile festivalului în interiorul comunității lor, facilitând comunicarea cu audiența și accesul publicului la resurse informative despre munca artiștilor implicați, despre impactul de-a lungul timpului a concertelor sau activităților noastre, cât și despre implicarea în comunitate.

Doresc sa aplic pentru a fi Ambasador.

FII PRIETENUL NOSTRU

Chiar dacă nu ai prea mult timp la dispoziție, și cel mai mic efort poate face o diferență fantastică pentru noi. De exemplu, dacă ești pasionat de social media și ai o rețea cu care comunici constant, ne-ai putea ajuta prin răspândirea postărilor noastre de pe facebook și ai putea informa rețeaua ta despre ultimile știri aflate pe site-ul nostru. Sau poate ai un website unde ne poți oferi spațiu pentru sigla noastră și link spre website-ul AnimaArt.

Doresc să devin prieten. 

Voluntar

Uneori, în funcție de complexitatea evenimentului în care suntem implicați, avem nevoie de voluntari  care pot fi prezenți să ne întindă o mână de ajutor cu toate aspectele implicate în a oferi experiența muzicală pe care o așteaptă publicul nostru. În schimbul ajutorului tău, ne vom asigura că primești recomandări eficiente care să ateste munca pe care ai depus-o,  precum și abilitățile câștigate în urma acestei experiențe. Este o oportunitate deosebită pentru tineri de liceu și studenți, care doresc să se remarce printr-o implicare activă și eficientă în viața culturală a orașului lor.

Doresc să devin voluntar. 

SUSȚINE FESTIVALUL NOSTRU ȘI BUCURĂ-TE DE PRIVILEGII.

SUSȚINĂTOR AL FESTIVALULUI / 200 EURO

SPONSOR / 1000 EUROS +

PATRON / 5000 EURO +

Odata cu aceasta donatie puteti deveni Patrician al Festivalului si a avea un concert din Festival sub patronajul dumneavoastra

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com